Vandaag even een rondje Noord Groningen richting Slochteren. Om daar even door het Slochterbos te wandelen en even te kijken naar de Tien hedendaagse folly’s die verspreid door het Slochterbos, achter landgoed Fraeylemaborg. In het vlakke Groningse land is de langgerekte landschapstuin zelf ook een folly.

Om daarna even een bakkie te doen op het terras en een een ouderwetse lekkere tosti van Focaccia brood.

En toen even richting Termunten om lekker een bakkie kibbeling te snaaien. En even met de snufferd in de wind bij de Eems te kijken naar een zeehond die er zwom en wat andere watervogels. Maar helaas kwam het na een paar minuten daar met redelijke bakken de lucht uit zetten. Dus maar de snoet van de auto weer richting Drenthe gedraaid om naar huis te gaan. En zo was er weer een dag vergaan maar wel met veel plezier……

Groeten de Brookies