Vandaag even een rondje Rolde gedaan, daar moesten verlaten huisjes zitten in de bossen dus maar even op pad, rugzak op camera mee en gaan met die banaan. Auto even bij de Jacobuskerk neergezet

Jacobuskerk te Rolde.

En toen lopend richting het gebeuren waar ik voor kwam, via de bossen vlakbij de voetbalvelden.
Maar ik wist dus niet precies waar het zat dus moest nog wel even zoeken in de bossen daar, met uitzicht over de landerijen van de gemeente Rolde.

Uitzicht op de landerijen van Rolde

En de boeren zijn al weer druk bezig op de zaaien en oogsten op de landerijen

En toen toch maar even op de GPS kaart gekeken waar het ongeveer moest zijn want als je even rondloopt gaat de tijd redelijk snel voorbij dus gas op de plank. En na enkele meters verder te hebben gelopen kwam ik bij een bosje waar ik iets zag staan dus via een sluipweg maar eens even kijken of dit het gebeuren was wat ik zocht. En ja bingo, ik had het gevonden moesten waarschijnlijk huisjes worden voor iets ??? .

Het Urban project waar ik voor kwam er stonden ongeveer een stuk of 5 รก 6 van zulke betonblokken ….

Maar rond om dat gebied stonden ook nog hele mooie Rhododendron bomen die al mooi in de bloei stonden.

Rhododendron in bloei

En toen we het geheel even goed hadden bekeken werd het weer tijd om richting de auto te gaan want het liep al weer tegen 16.30 uur. Bij de auto aangekomen ben ik toch nog even doorgelopen via de Jacobuskerk naar de begraafplaats daarachter om nog even bij Mr. Blues hemzelf te kijken Harry Muskee.Want normaal had ik over een week of twee foto’s kunnen maken bij het Bluesfestival in Grolloo, maar zoals zoveel evenementen gaat deze ook niet door JAMMER WEER .

Het graf van mr. Blues Harry Muskee ( Cuby )

“Strange world it is ”

Groeten Meint