Vandaag even een rondje gefietst door het rustige en mooie Noorderland. Even een rondje gemaakt van ongeveer 30 kilometer door de staatsbossen en langs de open velden, genieten van de rust en het mooie weer. Maar het is wel een besloten gevoel door het Corona virus dat je niet kunt doen wat je wilt doen, maar gelukkig zijn we nog gezond en monter zodat we er even uit kunnen in natuur dat bij ons om de hoek ligt. En zo kwamen we weer langs de radiosterrenwacht en kamp Westerbork wat toch elke keer weer indrukwekkend is om te zien en te voelen. En na dat we daar even zijn rondgelopen zijn we weer verder gefietst richting Hooghalen om te genieten van een huisgemaakt ijsje uit de bakkerij van Harm Fledderus. Toen verder onze weg vervolgd richting Laaghalen om nog even een maaltje verse asperges mee te nemen bij zacht fruitbedrijf H&H Sturing rechtstreeks van het land. En aangezien we niet kunnen eten in de restaurants gaan we zelf maar een lekkere hap thuis maken
“asperges klassiek” gaat er altijd lekker in, om daarna weer verder te gaan via de Haar en de TT baan richting centrum Assen…..

Groeten en blijf gezond

De Brookies