Even een weekje weg op het mooie eiland Terschelling.

Vandaag richting Friesland naar het eiland Terschelling om even er een weekje uit te zijn en even te resetten. En het vakantie gevoel begint al op de boot, want je zit toch even anderhalf uur op de boot naar het eiland dus maar even een bakkie halen en relaxen. Zo en voor dat je er op verdacht bent ga je van boord in West- Terschelling en bekruipt je het vakantiegevoel en het eiland gevoel lekker bij de zee en langs de haven met al die mooie oude boten.

De haven van West Terschelling.

Na de koffers te hebben weggebracht gingen we maar even een rondje maken door West Terschelling, en er kwam toch wel weer iets van herkenning boven het was voor ons de tweede keer dat we hier samen waren en voor mij was het de vijfde keer dat ik hier was. Het is altijd een gevoel dat je lekker weg bent, en dat in eigen land .

De tweede dag hebben we maar even een fiets gehuurd om over het eiland te crossen want het is eigenlijk best wel een groot eiland en dan zie je soms net even wat meer .

De wadden zee

Zo konden we ook even zien waar de Appelhof was waar iedereen als jeugd vroeger en tegenwoordig nog steeds even uit hun dak gaat als tiener. En dat was wel wat veranderd maar het concept is nog altijd hetzelfde.

De Appelhof